Tanden bleken


Door middel van een LED-lamp in combinatie met een peroxidevrije gel wordt de aanslag van de tanden verwijdert. Doordat er peroxidevrij wordt gebleekt, is het niet schadelijk voor de tanden, tandvlees of de rest van de mond. Voor de behandeling gaan de we kleur opmeten, en dat doen we na de sessies opnieuw. Hierdoor kunnen we goed zien hoeveel tinten witter je tanden zijn ! De sessies vinden achter elkaar plaats en daardoor ben je dus met 1 afspraak klaar. Terwijl je je favoriete serie kijkt, worden je tanden gebleekt. Tussendoor wordt de gel vervangen voor het mooiste resultaat. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden juist omdat er peroxidevrij wordt gebleekt. Nog een voordeel daarvan is dat de behandeling probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat..

Er zijn 3 verschillende pakketten mogelijk:

1-ster

2 keer 20 minuten

€35,00

2-sterren

3 keer 20 minuten

€50,00

3-sterren

4 keer 20 minuten

€65,00


 • 1-ster: Binnen deze sessie wordt er 2x20 minuten achter elkaar gebleekt. Wanneer je al eerder hebt gebleekt en het resultaat wil bijhouden, is dit pakket een hele goede keuze.
 • 2-sterren: Dit pakket wordt het meest gekozen. Met 3x20 minuten bleken kan er al een heel mooi resultaat bereikt worden. Gemiddeld kleuren de tanden 4-6 tinten lichter !
 • 3-sterren: Wil je nou veel verschil zien, heb je veel aanslag op je tanden en zijn ze gelig ? Dan is dit pakket perfect voor jou.

 • Waar moet je op letten na een bleekbehandeling ?

  De eerste 3 uur na de behandeling mag je niet eten en drinken ( alleen water ). En de eerste 24 uur mogen er geen sterke kleurstoffen worden genuttigd. Hierbij kun je denken aan pasta bolognese, koffie, jam, pindakaas etc. De reden dat je de eerste 24 uur rekening moet houden met je voeding en drinken, is omdat dit het bleekproces alsnog kan beïnvloeden. Daarna kun je alles weer eten en drinken !

  Wanneer kun je beter niet kiezen voor een bleekbehandeling ?

 • Bij een zwangerschap
 • Dun glazuur
 • Combideals


  Tanden bleken () + lash lift

  €75,00

  Tanden bleken () + henna + lashlift

  €90,00

  Tanden bleken () + browlift + lashlift

  €100,00