Veelgestelde vragen


JA ! de gel waarmee ik werk tast het glazuur, vullingen, tandvlees en de rest van de mond niet aan. Daarom is tanden bleken met deze bleekgel zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. En de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleekgel ziet u direct het resultaat. Gemiddeld kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 6 tinten lichter. Daarna zul je langzaam weer verkleuren. Hoe snel dit gaat is onder andere afhankelijk van de levensstijl. Drink je veel koffie, thee en rode wijn en rook je veel, dan zullen de tanden sneller verkleuren. En dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig. Gemiddeld zijn je tanden na 4/5 maand terug gekleurd naar de kleur waar je mee binnen kwam. Onthoudt ook dat je heel erg snel went aan wat je ziet. Tijdens het bleken ga je niet van enorm geel naar hagelwit. Daardoor zul je snel wennen aan je nieuwe kleur. Dit betekent echter niet dat je terug verkleurd bent.

Dat hangt ervan af. Bij peroxidevrij bleken krijgt u uw natuurlijk tandkleur terug. Voor de meeste mensen zal gelden dat dit geen Gerard Joling lach is. Gerard Joling zelf heeft zijn witte lach trouwens te danken aan facings. Zulke witte tanden zijn niet haalbaar met bleken.

Nee het bleken doet geen pijn. Je kunt de warmte van de lamp wel voelen op de tanden maar dit is zeker niet oncomfortabel. Omdat er peroxide vrij wordt gebleekt gebeurd het vrijwel nooit dat mensen hele gevoelige tanden overhouden aan het bleken.

Dit ligt geheel aan je eigen wensen maar gemiddeld raad ik aan om elke 4-6 weken een afspraak te maken. Dan zijn er vaak veel haartjes terug gegroeid en is de kleur van de haartjes af.

Met de gewone verf kleurt de huid oppervlakkig mee, dit blijft 2 a 3 dagen zitten. Henna trekt veel dieper in de opperlaag van de huid en blijft daardoor ook een stuk langer zitten dan gewone verf. Ook zit er soms iets verschil in hoe lang de wenkbrauw haren gekleurd blijven.

Wanneer je je wenkbrauwen nog nooit hebt laten verven, en wanneer je je wenkbrauwen niet veel bijtekent maar je gezicht wel wat meer wil laten spreken. Dan raad ik het je aan om voor de gewone verf  te gaan. Deze optie is wat  zachter, ook bij deze behandeling kunnen we de huid mee verven. Maar deze vervaagd sneller dan bij de henna.

Teken je je wenkbrauwen altijd bij ? en hou je van strakke, gekleurde wenkbrauwen ? Dan is henna echt een goede keuze ! De henna kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 5/6 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid.  Afhankelijk van je huidtype en de nazorg blijft dit 5 tot 14 dagen zitten.

Een lash lift geeft een natuurlijker effect dan extensions doen. Het zijn je eigen wimpers en met wimperverf creëer je de illusie dat er nóg meer volume in je wimpers is. Ook blijft een lash lift langer zitten, zo’n 5 tot 7 weken, terwijl je extensions om de 4 weken weer moet bijvullen en soms sneller. Dat heeft allemaal te maken met hoe snel of langzaam je natuurlijke wimpergroei is. Als er eentje afvalt valt het niet op met een lash lift, maar bij extensions zie je als het ware een ‘gat’ tussen de wimpers.'

Gemiddeld houden we 6 weken aan, afhankelijk van je groeicyclus. Is het na 5 weken uitgegroeid, dan kun je gerust een nieuwe wimperlift laten doen.